Inför P96 – Trelleborgs FF

Femte träningsmatchen för säsongen står på programmet för IFK Malmös P96 då man på söndagen spelar hemma mot Trelleborgs FF.

Matchen, som har avspark klockan 11:15, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Truppen: Bilal Amin Lagoun – Agon Ajeti, Ali Alkhafadji, Bassam Ahmad, Benhur Menghis, Besfort Xhafolli, Blend Karim, Edmond Hani, Khaled Abdul Rahim, Mostafa Omar, Muhammad Jammal, Osama Kassem, Saber Azizi, Yusuf Semovski, Yusuf Wali, Zakaria Awad.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Det ska bli roligt att spela mot Trelleborgs FF som alltid har bra ungdomslag. Vi har mött varandra några gånger inomhus där vi vet att de är bra och har många duktiga spelare, men vi vet inte alls var de står utomhus.

Jag ser därför med tillförsikt på morgondagens match som jag vet att mina spelare kommer att genomföra på ett utmärkt sätt. Vi kommer att göra vårt absolut bästa för att besegra Trelleborgs FF och spela den fina fotbollen som vi brukar göra.