Det är ännu inget lag som har klarat av att rubba IFK Malmös P96 under 2009. Men efter fem raka segrar får "di gule" på söndagen verkligen bekänna färg då man åker till Köpenhamn för att möta klassiska KB på en konstgräsplan alldeles intill KB-hallen.
 
Matchen, som har avspark klockan 10:45, spelas på Frederiksberg IP plan 3, konstgräs.
 
Truppen: Jones El Jebali – Abdul Fathi, Agon Ajeti, Ali, Amit Veliu, Bassam Ahmad, Blend Karim, Besfort Xhafolli, Drin Ajeti, Emir Rahman, Miriton Gashi, Mostafa Omar, Muhammad Jammal, Osama Kassem, Saber Azizi, Yousef El Beyrouti, Zakaria Awad.
 
Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:
Det är första gången som det här laget lämnar Sveriges gränser för att spela en match och det kommer givetvis att bli en upplevelse för killarna. Inte bara för matchen i sig, utan även för allt som sker runtomkring.
 
Målsättningen är att vi ska hålla positionerna som i de fem senaste matcherna, spela vårt eget spel och absolut inte anpassa oss efter motståndet. Spelarna är definitivt laddade till max inför uppgiften och kommer att göra allt för att kunna prestera på topp.
 
Vi vet ingenting alls om hur KB står i förhållande till oss, bara att det liksom vi är en klassisk förening och dessutom en riktig storklubb. Det lär därför vara ett bra lag som vi kommer att få möta, men vi ska göra vårt bästa för att ändå kunna åka hem med en vinst.