Inställt: P95 – IFK Klagshamn

Söndagens träningsmatch för IFK Malmös P95 är tyvärr inställd. IFK Klagshamn lämnade återbud i veckan och jakten på ny motståndare har nu passerat deadline.

Träningsmatchen mot IFK Klagshamn har varit bokad en längre tid, men när gästerna drabbades hårt av sjukdom i samband med alla de som valt att åka bort under sportlovet fanns ingen annan möjlighet för Malmökamraterna än att ställa in.

Ivrig jakt på ny motståndare inleddes omedelbart. Dessvärre föll många lag bort som ännu spelar inomhusfotboll i "Sportlovscupen". Utöver detta fick "di gule" ingen framgång i att hitta ny motståndare trots att över ett 20-tal klubbar kontaktades.

Däremot kan laget glädjas över att få möjligheten att möta de duktiga 94:orna i IF Limhamn Bunkeflo 2007, en match som troligtvis spelas torsdagen den 26 februari eller veckan därpå, den 5 mars. Besked ges under veckan.