Inför P95 – IF Limhamn Bunkeflo 2007 P94

Sent på torsdag kväll gästar IF Limhamn Bunkeflo 2007:s P94-lag Malmö Stadion för en träningsmatch mot IFK Malmös P95.
 
Nu med förberedelser inför Davis Cup, eller snarare allt runt omkring, är stadionområdet mer eller mindre avstängt. Träningsmatchen kommer att spelas på plan 10 (konstgräs), vilket är en av få ytor som ännu är öppen för allmänheten. Genomfarten vid Malmö Stadion är avstängd och andra färdvägar rekommenderas.
 
"Di gule" har gjort spännande träningar de två senaste veckorna och formen är stigande. De individuella prestationerna har varit många och fantastiska, allt medan lagspelet givits större utrymme. Lagmoralen är hög hos "gulingarna", vilket gör att det går att förvänta sig en god insats på torsdag.
 
Matchen kommer att fungera som en bra genomkörare inför helgens premiär i distriktsmästerskapet mot Lunds BK (lördag klockan 11.00, plan 10).
 
Matchen kommer att spelas i 2 x 40 minuter vilket är 20 minuter längre vad IFK Malmös P95 annars är vana vid. Avspark klockan 20.15 med tid för samling 19.30 (ombytta vid planen).
 
Några spelare saknas: Edwin Adolfsson (sjuk), Lukas Dahlström (bortrest), Nigel Jackman (knä) och Patchicco Diallo (knä).
 
Truppen: Nils Löfberg – Adam Nordkvist, Adil Hakimi, Alaa Ahmed, Alexandar Trifkovic,  Christian Addo, Dardan Behrami, Dino Mesic, Isak Listring, Joy Hossain, Oscar Hansson, Safet Besic, Samim Saadat, Shadi Romi, Stefan Vagic, Tugay Yildirim.