Självförtroendet är åter på topp i IFK Malmös P96 efter 6-3-segern senast mot Lunds BK. "Gulingarna" kan dock inte förvänta sig något annat än tufft motstånd i säsongens åttonde träningsmatch där man på söndagen ställs mot Kvarnby IK.

Matchen, som har avspark klockan 11:00, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Truppen: Jones El Jebali – Abdul Fathi, Adonik Zeqiri, Agon Ajeti, Ahmed Fakhro, Ali Alkhafadji, Amit Veliu, Edmond Hani, Emir Rahman, Miriton Gashi, Mostafa Omar, Muhammad Jammal, Osama Kassem, Saber Azizi, Yusuf Semovski, Zakaria Awad.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Efter 6-3-segern mot Lunds BK känns det som att vi har fått tillbaka vårt självförtroende igen. Vi gjorde en mycket bra match senast, men vi måste eftersträva att spela bättre i varje match som går och inte vara nöjda efter en bra match.

Kvarnby IK, som vi möter på söndagen, är ett mycket duktigt fotbollslag. De har vunnit många turneringar såväl inomhus som utomhus och därför måste vi verkligen vara på tårna om vi ska kunna göra en bra match, samt förhoppningsvis också kunna avgå med segern.

Innerst inne vet jag att killarna alltid kämpar till 100 procent och jag hoppas att de gör det även på söndag då det i sådana fall finns goda förutsättningar för en underhållande fotbollsmatch.