IFK Malmös P95 fick ett kärt återseende under sitt sena torsdagspass. Patchicco Diallo, som har varit borta från all träning sedan september 2008, var nu åter i lättare bollträning.
 
"Di gule", som så sent som igår beslutade om att öppna upp möjligheten för ett lag i åldersgruppen P15 (pojkar födda 1994) under ledning av Rickard Bjelk och Thomas Green, ser framemot att konkurrensen spetsas till ytterligare nu när flera spelare återvänder fullt friska.
 
Patchicco Diallo, som har dragits med en knäskada sedan i somras, fick allvarligare känningar under höstens seriespel och tvingades till vila i september. Sedan dess har Patchicco visat på bästa tålamod och regelbundet gått till sjukgymnast.
 
En lång rehabilitering i 13-14-årsåldern är inte lätt att hantera, men omnämnda spelare har skött det galant, visat tålamod, intresse (genom att närvara på en hel del träningar) och varit optimistisk.
 
Med Patchicco Diallo, nummer 14 (Cruyff bar detta nummer med stor framgång), får "di gule" tillbaka sin mittfältselegant.
 
Alla i IFK Malmö välkomnar Patchicco Diallo tillbaka på träningsplanen.