Mars har ännu bara hunnit drygt halvvägs, men när IFK Malmös P96 på onsdagen spelar hemma mot Husie IF är det redan säsongens tionde träningsmatch som står på programmet för "gulingarna".

 

Matchen, som har avspark klockan 18:30, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Truppen: Jones El Jebali – Agon Ajeti, Ahmed Fakhro, Benhur Menghis, Besfort Xhafolli, Blend Karim, Drin Ajeti, Edmond Hani, Emir Rahman, Khaled Abdul Rahim, Miriton Gashi, Mohamed Abduabdalla, Mostafa Omar, Muhammad Jammal, Saber Azizi, Yusuf Semovski, Zakaria Awad.

Blerim Mullci, tränare för IFK Malmös P96: Det som jag framförallt vill se när vi nu möter Husie IF är att spelarna tar med sig den härliga insatsen mot Lunds SK och bjuder på samma fina fotboll som vi presterade då, med spel längs marken och på två tillslag.

För sex av våra spelare blir det en lite speciell match. De kommer att möta laget som de spelade i förut och det är därför självklart att de är extra sugna på att visa att de gjorde rätt som bytte till att representera IFK Malmö.