Inför FC Rosengård – P96

En ny bekantskap, fast ändå inte, blir det för IFK Malmös P96 i söndagens träningsmatch borta mot FC Rosengård. De båda lagen har aldrig tidigare mötts på en fotbollsplan, men privat känner spelarna varandra väl.

Matchen, som har avspark klockan 12:30, spelas på Rosengårds Södra IP:s konstgräsplan.
 
Truppen: Bilal Amin Lagoun – Adonik Zeqiri, Agon Ajeti, Ahmed Fakhro, Ali Alkhafadji, Amit Veliu, Bassam Ahmad, Besfort Xhafolli, Emir Rahman, Khaled Abdul Rahim, Miriton Gashi, Mostafa Omar, Muhammad Jammal, Osama Kassem, Saber Azizi, Yousef El Beyrouti, Yusuf Semovski, Zakaria Awad.

Blerim Mulllici, tränare för IFK Malmös P96: Det är faktiskt första gången som vi möter FC Rosengårds P96-lag, eller dess föregångare Malmö Anadolu BI, och det är alltid roligt att stifta nya bekantskaper ute på fotbollsplanen.

Många av spelarna känner dock varandra sedan tidigare och det talar för att det kommer att bli en bra match. Vi är trots allt medvetna om att de har duktiga P96:or och det finns absolut ingen anledning att underskatta dem, samtidigt som vi vet att vi kan slå de flesta lagen om vi bara håller oss till vårt eget spel.