Inför P96 – Staffanstorps GIF

Det är matcher mest hela tiden för IFK Malmös P96. Bara två dagar efter det lite annorlunda mötet med BK Kicks DU-lag har "gulingarna" på söndagen match mot Staffanstorps GIF.

Matchen, som har avspark klockan 11:00, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Truppen: Bilal Amin Lagoun – Adonik Zeqiri, Agon Ajeti, Ali Alkhafadji, Bassam Ahmad, Benhur Menghis, Besfort Xhafolli, Emir Rahman, Khaled Abdul Rahim, Mostafa Omar, Muhammad Jammal, Osama Kassem, Saber Azizi, Yousef El Beyrouti, Yusuf Semovski, Zakaria Awad.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Vi har som målsättning att kunna göra en lika bra och stabil insats som vi gjorde nu senast mot damerna. Får vi bara igång vårt spel som vi fick i matchen mot BK Kick tror jag att det finns goda chanser till seger.

 
Framförallt vill vi se att killarna visar samma inställning som sist, att de jobbar hårt för varandra och sedan brukar det andra komma av sig själv.