Inför P96-1 ? Vellinge IF 1

IFK Malmös P96-1 inleder på söndagen seriespelet i P13 Sydvästra grupp A med hemmamatch mot Vellinge IF 1.

Matchen, som har avspark klockan 12:15, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Truppen: Jonas El Jebali – Adonik Zeqiri, Agon Ajeti, Ahmed Fakhro, Ali Alkhafadji, Amit Veliu, Bassam Ahmad, Drin Ajeti, Emir Rahman, Mostafa Omar, Muhammad Jammal, Osama Kassem, Saber Azizi, Yusuf Semovski, Zakaria Awad.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Det har sett bra ut under i stort sett hela försäsongen och vi hoppas givetvis att vi ska kunna ta med oss detta spel till premiären mot Vellinge IF. Ett duktigt lag som vi verkligen måste se upp med om vi ska få ett bra resultat med oss.

Spelarna, som verkar vara i en riktigt bra form, är i varje fall oerhört sugna på att få komma igång med seriespelet och jag är därför övertygad om att det kommer att gå bra imorgon. Vi vet att vi kommer att få kämpa för det, men jag tror ändå att chansen till tre poäng är god.