På lördag den 25 april klockan 15:00 är det avspark mellan Höllvikens GIF och IFK Malmö i division 2 Södra Götaland. Vilka spelar och vilka saknas? Vad tycker tränaren Jörgen Ohlsson? Ifkmalmo.com ger dig aktuell information om i läget i "di gule".
Matchen spelas på Höllvikens IP.
 
Startelvan (4-4-2): Festim Bytyqi – Mustafa Arezoo, Robert Kjellin (lk), Anes Mravac, André Birgersson – Baris Hümmet, Elvir Biberic, Robinn Sander, George Safi – Dzevad Nezirevic, Blerim Mullici. Avbytare: Demokrat Maxhuni, Erdin Demir, Marko Knezevic, Toni Parlov, Marco Lindholm-Passanante (målvakt).

Aktuellt: Dejan Garaca, målvakten som har lånats in från Malmö FF, gjorde en riktig toppmatch och räddade en poäng till IFK Malmö i förra veckans division 2-premiär mot Ljungby IF. Men mot Höllvikens GIF står han inte. Garaca är sjuk och ersätts av Festim Bytyqi.

Det är heller inte den enda förändringen i startelvan. Mustafa Arezoo flyttas ner från mittfältet till backlinjen, medan George Safi tar den omvända vägen. André Birgersson går dessutom in som vänsterback och till höger på mittfältet spelar Baris Hümmet.

Jörgen Ohlsson, tränare i IFK Malmö: Det är starkt, att som Höllvikens GIF, vända och vinna på bortaplan mot Nybro IF i premiären, medan vi själva inte gjorde någon direkt höjdarmatch och ska vara riktigt glada för poängen som vi fick mot Ljungby IF.

Revansch är väl inte riktigt det rätta ordet, men vi vill i varje fall visa att vi har mer att ge än vad som var fallet senast. Vi känner att vi vill vara med i toppen av den här serien och då är alla matcher viktiga. Man måste alltid vara på tårna och vara beredd på att kriga extra om inte spelet fungerar.

Därför är det viktigt att få mer fart i anfallsspelet där vi gjorde det svårt mot Ljungby. Vi måste veta när vi ska hålla i bollen och tvärtom, värdera lägena lite bättre och på så sätt få ett bättre tempo. Och går det snabbare kommer också målskyttet att lossna.