Inför Malmö City FC – P96-2

Rena rama lekstugan var det för IFK Malmös P96-2 när man förra helgen vann premiären i P13 Sydvästra grupp C mot Dalby GIF med 6-1. Till söndagens bortamatch mot Malmö City FC kommer dessutom "di gule" till spel med två nyförvärv.

Matchen, som har avspark klockan 15:00, spelas på Sorgenfri IP.
 
Truppen: Jonas El Jebali – Adonik Zeqiri, Afzal Sangin, Bassam Ahmad, Benhur Menghis, Blend Karim, Edmond Hani, Khaled Abdul Rahim, Miriton Gashi, Mohamed Abduabdalla, Sanel Demiraca, Tarek Bekar, Tarkan Yildirim, Yusuf Semovski.

Aktuellt: IFK Malmö kan inför morgondagens match presentera två purfärska nyförvärv i form av den defensive mittfältaren Sanel Demiraca, FC Rosengård och försvararen/mittfältaren Tarkan Yildirim, BK Olympic. Tarkan är yngre bror till Tugay i klubbens P95-lag.
 

– Sanel Demiraca är en snabb, defensiv mittfältare med en god teknik och ett bra huvudspel, berättar tränaren Blerim Mullici.

– Tarkan Yildirim kan spela både på mittfältet och i försvaret. Han är liten till växten, men är stark i fötterna och jobbar stenhårt i varje närkamp.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96:
Senast mot Dalby GIF, där vi vann med hela 6-1, visade vi att vi kan rulla boll till varandra. Vi gjorde en mycket bra match och presterade en sevärd fotboll som vi hoppas kunna upprepa mot Malmö City FC.

Malmö City FC, sammanslagningen av Kirseberg IF/Rörsjöstaden IF, har vad jag har förstått många duktiga spelare. De spelar en teknisk fotboll och vill vi ta vår andra raka seger gäller det att vi fortsätter att rulla boll till varandra, samt håller oss till vårt eget spel.

Jag vet att killarna kommer att göra sitt bästa för att prestera på topp och jag är övertygad om att vi kommer att få se ett heltänt IFK Malmö springa ut på planen imorgon.