Inför BK Näset Svart – P96-1

Premiärförlusten mot Vellinge IF är nu lagd åt sidan för IFK Malmös P96-1 som på söndagen spelar sin andra match i P13 Sydvästra grupp A. För motståndet svarar erkänt starka BK Näsets förstalag.

Matchen, som har avspark klockan 11:00, spelas på Höllvikens IP:s B-plan.

Truppen:
Jonas El Jebali – Abdul Fathi, Agon Ajeti, Ahmed Fakhro, Ali Alkhafadji, Amit Veliu, Besfort Xhafolli, Drin Ajeti, Emir Rahman, Mostafa Omar, Muhammad Jammal, Osama Kassem, Oscar Hansson, Saber Azizi, Yousef El Beyrouti, Zakaria Awad.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Vi har en mycket bra träningsvecka bakom oss där det mesta av fokuset har legat på passningsspelet som vi därför hoppas ska fungera betydligt bättre än vad det gjorde i premiären mot Vellinge IF.

Det gäller att vi krigar ännu mer för att kunna ta poäng mot ett starkt BK Näset som vann sin premiär mot IFK Klagshamn med 3-1. Vi vet att de har många duktiga spelare, men vi får inte fokusera på det utan måste koncentrera oss på vårt eget spel och att jobba hårt för varandra.