Inför BK Näset Vit ? P96-2

IFK Malmös P96-2 åkte efter två inledande segrar i P13 Sydvästra grupp C på sin första förlust i förra helgens 1-3-match mot Staffanstorps GIF. Det är därför ett riktigt revanschsuget "di gule" som på söndagen åker till Höllviken för att möta BK Näset Vit.

Matchen, som har avspark klockan 10:00, spelas på Höllvikens IP.

Truppen:
Jonas El Jebali – Abdul Fathi, Adonik Zeqiri, Afzal Sangin, Agon Ajeti, Ali Alkhafadji, Amit Veliu, Benhur Menghis, Besfort Xhafolli, Khaled Abdul Rahim, Miriton Gashi, Mohamed Abduabdalla, Osama Kassem, Saber Azizi, Sanel Demiraca, Tarkan Yildirim,

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Vi hoppas i varje fall kunna göra en bättre fotbollsmatch än senast. Spelarna ska hela tiden göra sitt bästa för att rulla bollen inom laget, hitta rätt i positionerna, samt att komma till mycket avslut. Förhoppningsvis kan detta räcka till poäng mot ett starkt BK Näset.