På söndag är det dags för årets tredje zonläger för pojkar födda 1995. IFK Malmös P95 har tre representanter kvar efter en omfattande gallring nämligen Dino Mesic, Nils Löfberg och Samim Saadat.

Årets tredje zonläger äger rum på Borrby IP och inkluderar spelare från Malmözonen, Trelleborgszonen och Ystadzonen.

Givetvis är det riktigt spännande att ha tre spelare kvar inför det tredje zonlägret, även om det var många som trodde att "di gule" skulle vara representerat av fler än tre vid den här tiden på året.

De tre spelarna som ska visa upp sina färdigheter på söndag är spelare med god dagsform, bra inställning och specialister på sina positioner.

Zonlägret äger rum på Borrby IP mellan klockan 09.00 och 16.00. IFK Malmö önskar sina duktiga spelare stor framgång – stolt och gul!

Dino Mesic: En oerhörd svårfångad spelare och en sann dribblingskonstnär. Svarar för många mål och målpass.  Kan många gånger på egen hand sysselsätta en hel backlinje. Har på senare tid visat prov på en enastående spelblick, ödmjukhet och god laganda. Snart uppe i 20 mål bara under vårsäsongen. Anfallare i IFK Malmö.

Nils Löfberg: En fantastisk spelare som alltid arbetar hårt på varenda träning. Utvecklingen går hela tiden framåt och med sin längd och välutvecklade målvaktsspel är han i särklass en av de främsta målvakterna i sin åldersklass. Har på senare tid blivit ännu bättre på fötterna och lärt sig vikten av att ge försvararna en "blåsning" när de inte gjort det som förväntas av dem. På senare tid har han även tränat med IFK Malmös U21-lag. Målvakt i IFK Malmö.

Samim Saadat: En snabbfotad ytter som så sent idag (2009-05-16) gjorde ett hattrick på en kvart. Har en oerhörd snabbhet och spelar alltid för laget. Ständigt med ett leende ansikte och lyckade raider på kanten. Har på senare tid ökat sin spelförståelse och lärt sig vikten av att skära in i banan och oroa motståndarna. Är en mycket intressant spelare som ständigt utvecklas tack vare sin goda inställning och ödmjukhet. Anfallsytter i IFK Malmö.