IFK Malmös P96 övertygade stort då man vann onsdagens träningsmatch mot IF Limhamn Bunkeflo 2007 med 2-0 (0-0).

Blerm Mullici, tränare för IFK Malmös P96:

Jag tycker att vi gjorde en utmärkt fotbollsmatch, vi fördelade bollarna bra, kom runt på kanterna och fick till många bra inlägg. Vi skapade också en hel del målchanser, men tyvärr lyckades vi inte få in bollen i mål.

Efter pausvilan fortsatte vi att spela en fin fotboll med bollen längs marken. Tio minuter in på halvleken valde Osama Kassem att skjuta istället för att slå ett inlägg och fick glädjande nog se bollen gå rätt in i mål.

Ali Alkhafadji spelade mycket bra på sin kant och hade stor show. Det andra målet kom efter att Saber Aziz kommit runt på sin kant och slagit in bollen till Bassam Ahmad som sedan enkelt kunde göra 2-0.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-4-2): Yusuf Wali – Osama Kassem, Zakaria Awad, Mostafa Omar, Saber Azizi – Ali Alkhafadji, Blend Karim, Besfort Xhafolli, Bassam Ahmad – Yusuf Semovski, Muhammad Jammal. Avbytare: Abdul Fathi, Ahmed Fakhro, Benhur Menghis, Tarkan Yildirim, Ahmad Riad Abas (målvakt).

Matchens lirare: Ali Alkhafadji & Osama Kassem.