Efter ett serieuppehåll på drygt två månader är det dags för IFK Malmös P96-1 att på söndagen dra igång seriespelet i P13 Sydvästra grupp B. ”Gulingarna” inleder med att åka till Löddeköpinge för match mot IF Lödde 1.

Matchen, som spelas på Lödde Nya IP/Tolvans IP, har avspark klockan 11.00.

Truppen: Yusuf Wali – Afzal Sangin, Agon Ajeti, Ahmed Fakhro, Bassam Ahmad, Drin Ajeti, Emir Rahman, Miriton Gashi, Mostafa Omar, Muhammad Jammal, Osama Kassem, Saber Azizi, Sanel Demiraca, Yusuf Semovski, Zakaria Awad.

Aktuellt: Ali Alkhafadjis familj ska flytta till Syrien och det innebär att han tillfälligt lämnar IFK Malmö. Han är dock fortfarande "di gules" spelare och väntas komma tillbaka i samband med att familjen återvänder, antingen till vintern eller nästa sommar.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Det har sett bra ut sedan vi började träna igen efter uppehållet. Den senaste träningsveckan har också varit riktigt bra och killarna har sett sugna ut efter att få börja spela tävlingsmatcher igen.

Nu hoppas vi på att vi kan göra bättre ifrån oss i höstserien än vad vi gjorde i våras. Vi vet som vad som krävs om vi ska vara bland de tre bästa lagen i den här serien och även vad som krävs för att åter få spela i A-serien. Dessa kvalitéer har laget absolut, men det gäller att också bevisa det på planen.

På söndag spelar vi borta mot IF Lödde, ett lag som vi har mött två gånger med en vinst och en förlust som facit. Lödde är ett bra fotbollslag, som arbetar bra tillsammans och kämpar i alla lägen, de viker inte ner sig och alla gör alltid sitt bästa.

Vi kommer att göra vårt bästa mot Lödde och verkligen försöka kämpa oss till en seger. Jag vet nämligen att vi kan vinna den här matchen om vi bara gör vårt jobb och kämpar som ett lag