IFK Malmös P96-1:s jakt på en topplacering i P13 Sydvästra grupp B går vidare när man på söndagen spelar hemma mot jumbon Husie IF 1.

Matchen, som har avspark klockan 14:15, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Truppen: Ahmad Riad Abas – Adonik Zeqiri, Agon Ajeti, Ahmed Fakhro, Amit Veliu, Besfort Xhafolli, Emir Rahman, Miriton Gashi, Mostafa Omar, Muhammad Jammal, Osama Kassem, Oscar Hansson, Saber Azizi, Tarek Bekar, Yusuf Semovski, Zakaria Awad.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Om vi kan prestera en lika bra och fin fotboll som vi har gjort i de två senaste matcherna finns det goda förutsättningar för att kunna ta vår tredje raka seger och hänga på i toppen av P13 Sydvästra grupp B.

Vi har i de här två 7-1-matcherna, mot IF Limhamn Bunkeflo 2007 och Hyllie IK, verkligen vågat rulla boll och utmana, samt kommit till många inlägg och avslut. Spelet har sett riktigt bra ut och det är bara att hoppas att trenden kan hålla i sig mot Husie IF.

Husie har inlett serien med tre raka förluster, men vi vet att de har ett bra lag och vi måste se till att hålla oss till vårt eget spel. Träningarna i veckan har sett bra och killarna är riktigt taggade att spela mot Husie IF, där också en del av mina spelare har spelat tidigare.