IFK Malmös P96-2 har blandat och gett så här långt i P13 Sydvästra grupp C där man på söndagen spelar hemma mot Kulladals FF.

Matchen, som har avspark klockan 15:30, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Truppen: Yusuf Wali – Abdul Fathi. Afzal Sangin, Benhur Menghis, Edmond Hani, Sanel Demiraca, Tarkan Yildirim. Truppen kommer att kompletteras med fler spelare efter att förstalagets match mot Husie IF 1 är färdigspelad.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Det är bara att hoppas på att vi kan prestera en mycket bättre fotboll än vad vi gjorde senast. Vi var absolut inte bra mot Kvarnby och i den här matchen mot Kulladal måste vi bevisa att vi verkligen kan spela fotboll.

Om vi spelar som vi gjorde mot IFK Klagshamn ser det riktigt bra ut, men fortsätter vi att inbilla oss att matcherna är vunna på förhand kan det mycket väl gå lika illa som när vi förlorade med 0-2 mot ett på alla sätt bra Kvarnby IK.

Vi måste våga spela vårt spel, måste våga utmana motståndarna och komma till avslut. Gör vi bara det så tror jag inte heller att det ska vara några större problem att vinna den här matchen.