Inför Staffanstorps GIF 1 – P96-1

Fem raka segrar har fört IFK Malmös P96-1 upp på en tredjeplats i P13 Sydvästra grupp B. Men "di gule" är på intet sätt nöjt med det och en ny vinst i söndagens bortamatch mot Staffanstorps GIF skulle ge en andraplats i tabellen.

Matchen, som har avspark klockan 11:00, spelas på Åttans IP.

Truppen: Ahmad Riad Abas – Adonik Zeqiri, Agon Ajeti, Ahmed Fakhro, Amit Veliu, Bassam Ahmad, Besfort Xhafolli, Emir Rahman, Muhammad Jammal, Osama Kassem, Oscar Hansson, Saber Azizi, Tarek Bekar, Yousef El Beyrouti, Yusuf Semovski, Zakaria Awad.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96: Vi har en veckas riktigt bra träningar bakom oss, killarna har varit duktiga på övningarna som vi har gått igenom och har verkligen tränat för fullt inför den här viktiga matchen. Skulle vi vinna går vi nämligen upp på en andraplats i tabellen.

En sak är säker och det är att vi måste spela enklare än vad vi har gjort i de två senaste matcherna. Men kan vi bara hålla oss till vårt eget spel är jag säker på att det räcker till en ny vinst, i sådana fall vår sjätte raka i den här serien.