IFK Malmös P95 tar på söndag emot gästande Höganäs BK och "di gule" är ute efter revansch för förlusten senast.

Laget har återgått till sitt tidigare framgångsrika 4-3-3 och har lagt merparten av veckan att spela ihop laget enligt detta sätt; offensiva såväl som defensiva löpvägar, kombinationer och annat har gnuggats utan uppehåll.

Man har också fått tre "nya" försvarare den gångna veckan. Edwin Adolfsson har återvänt i träning och Dardan Behrami har tillfälligt flyttats ned från mittfältet. Robin Olin från Kvarnby IK är också spelklar.

Förändringarna mot den senaste matchen (0-3) är att Edwin Adolfsson, Robin Olin och Safet Besic går in i startelvan.

Ledarstaben har gjort sin hemläxa gällande söndagens motståndare. Nu hoppas man att spelarna ska kunna följa den uppritade planen med både beslutsamhet och energi.

Förhoppningsvis kommer spelet att gå snabbt tack vare ett fint passningsspel. Dessutom önskar man effektivitet i motståndarns straffområde och lite kollektiv försvarsanda utanför det egna straffområdet.

Matchen spelas på Malmö Stadion plan 10 (konstgräs) med avspark klockan 12.15. Laget samlas vid omklädningsrummen (för ombyte och genomgång) senast klockan 11.00. 

Startelvan (4-3-3): Adil Hakimi – Robin Olin, Edwin Adolfsson, Shadi Romi, Christian Addo – Safet Besic, Lukas Dahlström, Joy Hossain – Erik Cikaric, Stefan Vagic, Samim Saadat. Avbytare: Adam Nordkvist, Dardan Behrami, Nigel Jackman, Rani Al-Saad, Tugay Yildirim.