IFK Malmö utökar sin spelartrupp för pojkar födda 1995. Säsongen 2010 kommer det även att finnas ett breddlag knutet till åldersgruppen.

Sedan en vecka står det klart att IFK Malmö har gjort upp med Nermin Besic som tränare för breddlaget som redan nu letar efter spelare. Även en assisterande tränare hoppas man på att ha gjort klart med inom kort.

Det ligger helt i linje med klubben nya vision – ett utökat IFK Malmö och med en större förankring i stadsdelen. Även en fotbollsskola drar igång i nästa vecka för flickor och pojkar i åldrarna fem till tio.

IFK Malmös P95 består idag av 23 spelare samt ett antal spelare som är aktuella för provträning. Några få spelare ligger några steg ifrån en plats i 16-mannatruppen och istället för att se dessa ungdomar "försvinna" finns nu den fina möjligheten att fortsätta utveckla dem.

Det finns många "gulingar" som haft en enorm utveckling det senaste året och givetvis hoppas man på samma fina kurva för alla de som stannar och visar karaktär genom att aldrig ge upp, utan att alltid göra sitt bästa.

Är du intresserad av att provträna med IFK Malmö?

Kontakta då omgående någon av ledarna eller kontakta kansliet på 040-193146 och prata med Selman Yalcin.

IFK Malmös P95 tränar tre till fyra gånger i veckan på Malmö Stadion plan 10 (konstgräs).

Måndagar 18.15 – 20.00
Onsdagar 18.15 – 20.00
Torsdagar 16.45 – 18.30
Lördagar (gäller vissa lördagar varför tiderna kan variera, dock alltid 105 minuter).
Nya träningstider fr.o.m. vecka 45.