IFK Malmös P95 har fått två nya spelare i truppen däribland en målvakt, något som "di gule" har saknat  i spelartruppen sedan Nils Löfberg blev långtidsskadad redan i augusti.

"Di gule" har fått klara sig i sju omgångar i P14 Skåne grupp A utan målvakt och kunde till slut ändå bli fyra i serien.

Utespelarna Adam Nordkvist, Adil Hakimi och Dardan Behrami har osjälviskt turats om att vakta IFK-målet och har gjort det fullt godkänt.

Under veckan som har varit blev målvakten Ismail Islamoski klar för IFK Malmö. Hans debut sker redan på söndag i träningsmatchen mot IF Limhamn Bunkeflo 2007:s P94-lag.

Den andra höstförstärkningen är mittfältaren Denis Durgotvic som har tränat med laget i nära fyra veckor och går från klarhet till klarhet.

Det finns även andra spelare som är under provträning hos "gulingarna" och ytterligare fem spelare, som kan bli upp till sju spelare, ansluter i november.

I och med att IFK Malmö utökar sin spelartrupp till att även inkludera ett breddlag utöver sitt elitlag kommer säkert fler spelare att dyka upp den närmaste tiden.

Fakta/Ismail Islamoski

Ålder: 13 år.
Position: Målvakt.
Nummer: 36
Längd: 169 centimeter.
Vikt: 57 kilo.
Klubbar: FBK Balkan (-11 oktober 2009, IFK Malmö (12 oktober 2009-)
Aktuell:
 Gör sin debut i söndagens träningsmatch mot IF Limhamn Bunkeflo 2007 (P94).

Fakta/Denis Durgotvic

Ålder: 14 år.
Position: Mittfältare.
Nummer: 13.
Längd: 178 centimeter.
Vikt: 58 kilo.
Klubbar: –
Aktuell:
 Nyförvärv i IFK Malmö.