På lördag är det en uppgörelse mellan de två IFK Malmö-lagen i Vinterserien för P95. Matchen spelas på plan 10 med avspark klockan 13.00.

Det är många matcher på schemat den närmaste tiden för "di gule". På söndag spelar dessutom fem av spelarna med i U21-laget i junior-DM, medan IFK Malmö 2 ska bortaspela mot Fortuna FF i Vinterserien.

På skadelistan återfinns hela åtta spelare, varav de flesta dras med överansträngda muskler medan två är sjuka.

Fredagens tvåtimmarspass i Kombihallen fick avgöra lagtillhörigheten för spelarna. Det var lagets första riktiga bollpass på snart tre veckor.

Vintern och dess tillhörande "snöschema" har givit 95:orna akut planbrist varför träningarna ersatts med löpningar i parken, alternativt explosivitetsträning på Linnéskolan.

Lördagens match blir en i sig lite av en uttagning för "gulingarna" då de med de främsta prestationerna spelar även på söndag, frånsett de fem som ska vikariera i U21-laget.

Matchen spelas på Malmö Stadion plan 10 (konstgräs) med avspark klockan 13.00. Laget samlas i omklädningsrummet klockan 12.15. Samtliga spelare kommer i träningskläder och får västar (eventuellt matchtröjor på plats).

IFK Malmö 2 (4-2-3-1): Haris Havic – Sebastian Gomes, Adil Hakimi, Agon Kamberi, Shqipron Rexha – Nermin Krupic, Lukas Dahlström – Simon Mårtensson, Ziad Abed El Rehman, Astrit Brahimi – Khaled Jammal. Avbytare: Emrah Isic, Oscar Hansson, Raymon Hakim, Sandor Varga, Yonis Muhamed.

IFK Malmö (4-2-3-1): Ali Shibli – Christian Addo, Nermin Hadzic, Shadi Romi, Jack Hertzman –  Rimon Seyoum, Robin Olin – Dardan Behrami, Erik Cikaric, Sulejman Kendic – Stefan Vagic. Avbytare: Denis Durgutovic, Ibrahim Zaghmouth.