Försäsongen är över för IFK Malmö som på lördagen inleder seriespelandet i division 3 Södra Götaland med bortamatch mot Svedala IF.

Matchen, som har avspark klockan 13:00, spelas på Gamla IP.

Truppen: Abdul Semwanga Nyende, Daniel Sandberg – Ahmedin Sudic, Ali Burrniku, Arsim Arifi, Ayoub Ahmad, Blerim Arifi, Demokrat Maxhuni, Edis Djugumovic, Ghassan Talozi, Lucas Horntvedt, Mustafa Arezoo, Patrik Lahall, Robinn Sander, Omar Aouida, Serdar Semovski, Serkan Yalcin, Tobias Rosenlind.

Aktuellt: Alden Smajlovic är spelklar först på onsdag och det innebär att han missar lördagens premiärmatch. Saknas gör även Marc Wallgren, som ännu inte är redo för spel efter att ha varit långtidsskadad, och Marko Knezevic (knäskadad).

Ulf Pålsson, assisterande tränare i IFK Malmö: Jag tycker att vi har haft en jättebra träningsvecka och har rätt mycket positivt att ta med oss från Nike-matchen. Killarna verkar vara fokuserade och för att svetsa samman gänget lite extra avslutade vi därför torsdagens träning med att äta en bit mat.

Det blir förmodligen en tuff och jämn match. En nykomling underifrån i premiären är alltid tufft. Jag vet att deras tränare, Kalle Palm, är oerhört seriös och har nog full kontroll på tillställningen, vilket vi förstås också måste ha om det ska kunna bli några poäng.

FOTNOT. Truppen har samling klockan 10:45 på Malmö Stadion.