Inför IFK Malmö – MF Pelister

Premiären mot Svedala IF resulterade i en sur förlust för IFK Malmö som söker revansch i lördagens hemmamatch mot MF Pelister.

Matchen, som har avspark klockan 15:00, spelas på Malmö Stadion.

Truppen: Ali Al Kefagy, Daniel Sandberg – Ahmedin Sudic, Ali Burrniku, Arsim Arifi, Ayoub Ahmad, Blerim Arifi, Demokrat Maxhuni, Edis Djugumovic, Ghassan Talozi, Lucas Horntvedt, Mustafa Arezoo, Patrik Lahall, Robinn Sander, Omar Aouida, Serdar Semovski, Serkan Yalcin, Tobias Rosenlind.

Aktuellt: En ändring görs i 18-mannatruppen, men den är å andra sidan påtvingad. Förstemålvakten Abdul Semwanga Nyende, som blev utvisad mot Svedala IF, är avstängd och ersätts av U21-målvakten Ali Al Kefagy.

Ulf Pålsson, assisterande tränare i IFK Malmö: Det är två spelande lag, men annars vet vi inte speciellt mycket om MF Pelister som imponerade stort i premiären. De har fått några etablerade spelare och kommer att bli en svår nöt att knäcka.

Efter förlusten mot Svedala är det klart att vi törstar efter en seger och vi tycker oss ha goda chanser att klara av detta. Det har sett fortsatt bra ut på träningarna i veckan, där alla utom Marko Knezevic har varit i träning, och det ska bli skönt att få spela på en gräsmatta som är i riktigt bra skick.

FOTNOT. Truppen har samling klockan 13:30 på Malmö Stadion.