Inför FBK Balkan – IFK Malmö

Den efterlängtade 5-1-segern mot MF Pelister har gjort att självförtroendet i IFK Malmö har fått sig en rejäl skjuts framåt inför söndagens svåra bortamatch mot FBK Balkan.

Matchen, som har avspark klockan 15:00, spelas på Rosengårds Södra IP.

Truppen: Abdul Semwanga Nyende, Daniel Sandberg – Ahmedin Sudic, Ali Burrniku, Arsim Arifi, Ayoub Ahmad, Blerim Arifi, Demokrat Maxhuni, Edis Djugumovic, Ghassan Talozi, Lucas Horntvedt, Mustafa Arezoo, Patrik Lahall, Robinn Sander, Omar Aouida, Serdar Semovski, Serkan Yalcin, Tobias Rosenlind.

Aktuellt: Abdul Semwanga Nyende är tillbaka efter avstängning och går rakt in i 18-mannatruppen på bekostnad av U21-målvakten Ali Al Kefagy.

Stefan Christoffersson, tränare i IFK Malmö:
Det var bara bra för oss att möta dem i en träningsmatch (0-3 reds. anm.) och se hur de spelar. Vi har absolut goda förutsättningar även om det nu kommer att bli en helt annan match där vi ligger högre och med en betydligt bättre press.

FOTNOT. Truppen har samling klockan 13:00 på Malmö Stadion.