IFK Malmös P95 inkasserade sitt tredje raka nederlag i P15 Skåne då det blev 1-3 (1-0) i lördagens hemmamatch mot Malmö FF.

Smajil Hadzic, assisterande tränare för IFK Malmös P95:

Vi gjorde en bra första halvlek och 1-0-ledningen i paus var fullt välförtjänt. Efter paus tappade vi tyvärr fokus och efter den andra straffen de fick, där båda var feldömda, samt två femminutersutvisningar, förlorade vi matchen.

Oavgjort skulle ha varit mest rättvist, men man måste vara fokuserad i två halvlekar och inte bara en om man ska få ett bra resultat med sig.

Matchen spelades 2×40 minuter.

Startelvan (4-4-2):
Haris Havic – Sebastian Gomez, Robin Olin, Agon Kamberi, Adil Hakimi – Denis Durgutovic, Rimon Seyoum, Dardan Behrami (lk), Christian Addo – Sulejman Kendic, Oscar Hansson. Avbytare: Alexander Iglesias Deulofeu, Aria Farahi Nobarian, Sandor Varga, Ziad Abed El Rehman.

Matchens lirare: Robin Olin.