På söndag är spelar "di gule" den tredje omgången i P16 Södra borta mot Husie IF. Efter två raka segrar hoppas många på att man fortsätter på den inslagna vägen.

Två spelare saknas fortfarande inför söndagens drabbning. Edwin Adolfsson som dras med en efterhängsen knäskada har varit borta från spel en längre tid och Simon Mårtensson som fick en smäll på foten i premiären är fortfarande inte hundraprocentig.

Nu väntar alltså det hittills tuffaste motståndet i serien. Husie IF:s P94 är ett erkänt duktigt lag och det ska bli spännande att se vad "gulingarna" kan åstadkomma, både spelmässigt och resultatmässigt.

Från IFK Malmös P95 har man kallat in Adil Hakimi.

Matchen spelas på Husiegårds IP där laget också samlas klockan 09.00. Matchen har avspark klockan 10.00.

Truppen: Ali Shibli – Adil Hakimi, Christian Addo, Dardan Behrami, Erik Cikaric, Lukas Dahlström, Nermin Hadzic, Rimon Seyoum, Robin Olin, Safet Besic (lk), Samim Saadat, Samir Goralija, Shadi Romi, Stefan Vagic, Sulejman Kendic.