Inför P94 – Höllvikens GIF


På lördag spelas omgång fyra i P16 Södra mot Höllvikens GIF och ”gulingarna” siktar på fjärde raka segern. Formen är strålande och med veckans kombinationsövningar i ryggen hoppas ledarstaben på att anfallsspelet ska få ytterligare en dimension.

Flera spelare har dragits med överansträngda muskler eftersom flertalet spelare tvingats dubblera i två serier, och sådant brukar som bekant ta ut sin rätt förr eller senare.

Nu är dock flera tillbaka, om än vissa får nöja sig med sparsam speltid däribland Erik Cikaric (rygg), Rimon Seyoum (ljumskar) och Simon Mårtensson (fot).

Edwin Adolfsson saknas fortfarande (knä), men räknar med att vara tillbaka i träning inom två veckor. Även Robin Olin (bortrest) tvingas avstå matchen. Samir Goralija bildar mittlås med eminente Shadi Romi.

Under veckan har spelarna övat mycket på kombinationer i anfallsspelet, allt från holländska tremanna-anfall till brasse-kombinationer. Det har sett ruggigt bra ut på träning och trots 20 gjorda mål på de tre inledande matcherna hoppas ledarstaben på än effektivare målfabrikation.

Dardan Behrami har imponerat stort i veckan med sitt fina rörelsemönster och noterats för inte ett enda felpass på hela veckan.

Höllviken är ett lag som kommer att överraska många lag under serien, men ”di gule” är varnade och vet med sig att gediget lagarbete med kollektiv press och där man i anfallsspelet visar upp god rörelse och kreativitet i passningssspelet kan bädda för ytterligare en trepoängare.

Matchen spelas på Malmö Stadion plan 10 (konstgräs) med avspark klockan 11.00. Laget samlas för ombyte och genomgång klockan 9.45.

Truppen: Ali Shibli – Adil Hakimi, Agon Kamberi, Christian Addo, Dardan Behrami, Erik Cikaric, Lukas Dahlström, Nermin Hadizc, Rimon Seyoum, Safet Besic (lk), Samim Saadat, Samir Goralija, Shadi Romi, Simon Mårtensson, Stefan Vagic, Sulejman Kendic.