Ett U21-betonat IFK Malmö fick det i längden lite för tufft i Malmömästerskapet där division 5-klubben BK Flagg till slut vann odiskutabelt med 6-2 (1-1).

– Det var inget vidare, riktigt dåligt. Jag är mycket besviken på att vi förlorade den här matchen, sade Kenneth Folkesson, tränare för IFK Malmös U21-lag, till ifkmalmo.com.

Edis Djugumovic kunde fullt välförtjänt ge IFK Malmö ledningen med 1-0 efter en dryg halvtimmes spel. "Di gule" hade så långt haft full kontroll på spelet och att BK Flagg lyckades kvittera strax före pausvilan var inte särskilt logiskt.

Däremot gick den andra halvleken helt i BK Flaggs favör och man kunde gå ifrån till seger med hela 6-2. 

Startelvan (4-5-1): Ali Al Kefagy – Lucas Horntvedt, Mario Djordjevic (lk), Mattias Olsson, Ahmed Ziab – Emmanuel Frimpong, Edis Djugumovic, Tobias Rosenlind, Omar Aouida, Patrik Lahall – Walid Shams. Avbytare: Kevin Aban (Patrik Lahall 46), Mirza Dizdarevic (Edis Djugumovic 72), Ahmed Al Mawally, Pawel Siemaszko.

Matchens lirare: Lucas Horntvedt.