IFK Malmö räckte inte till

IFK Malmö har det svårt i Södertrean för närvarande och åkte på lördagen på sin tredje raka förlust. 0-2 (0-1)-slutade matchen mot seriefavoriten Höörs IS där "gulingarna" inte ens var i närheten av att kunna plocka en poäng.

Veteranen Mats Lilienberg gjorde båda målen i en match som Höör hade full kontroll över från den första till den sista minuten.

Ulf Pålsson, assisterande tränare i IFK Malmö:

Vi var sämre och tog inte jobbet tillräckligt mycket. Man måste kunna dö för att vinna och det gjorde verkligen Höör i den här matchen. Höör är ett tungt lag att möta och de kunde ha vunnit med betydligt större siffror.

Samtidigt hade vi lite otur eftersom det första målet var en klar offside som den assisterande domaren tyvärr missade. Men vi skapade inte heller några direkta målchanser och då vinner man heller inga matcher.

STARTELVORNA

Höörs IS (4-4-2): Joel Ringström – Jens Larsson, Jens Sloth, Christian Håkansson, Robert Andersson (lk) – Mattias Andersson, Kim Johansson, Mattias Thylander, Samil Custovic – Mats Lilienberg, Alexander Steen. Avbytare: Oskar Sverrisson (Samil Custovic 77), Fitim Zeneli, Florent Alaj, Joakim Nilsson Karlsson, Samuel Wale Idowu, Torbjörn Boklund, Dennis Jakobsson (målvakt).

IFK Malmö (4-4-2):
Abdul Semwanga Nyende – Mustafa Arezoo, Ahmedin Sudic, Arsim Arifi (lk), Lucas Horntvedt – Ghassan Talozi, Ali Burrniku, Robinn Sander, Demokrat Maxhuni – Ayoub Ahmad, Blerim Arifi. Avbytare: Omar Aouida (Ayoub Ahmad 54), Serdar Semovski (Ghassan Talozi 80), Patrik Lahall, Tobias Rosenlind, Ali Al Kefagy.

MATCHENS LIRARE

Höörs IS: Mats Lilienberg.

IFK Malmö: Arsim Arifi.