IFK Malmös P96-1 revanscherade sig direkt för förlusten mot GIF Nike då det blev seger med hela 4-0 (1-0) i onsdagens match mot IF Lödde i P14 Skåne Västra.

Blerim Mullici, tränare för IFK Malmös P96-1:

Det första målet kom efter bara två minuters spel och ett fint spel ute på kanten. Bollen hamnade sedan hos Yusuf Semovski som tog emot och lade ut den till Belmin Karic som avancerade vidare och rullade den enkelt i bollen.

Därefter spelade vi dock inte alls bra. Lödde körde enbart med långbollar, vi fick inte tag i några bollar och föll in i deras spel.

Men med tio minuter kvar ändrade vi allt i laget, vi spelade med anfallare som försvarare och tvärtom. Det gav utdelning då Zakaria Awad gjorde mål och även Agon Ajeti hade en bra chans, men målvakten gjorde en fin räddning.

Om vi ska försöka se till det positiva får vi ta med oss andra halvlek där vi spelade en mycket bra fotboll och rullade ut Lödde.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-3-3): Ismail Islamoski (lk) – Osama Kassem, Zakaria Awad, Agon Ajeti, Ahmed Fakhro – Saber Azizi, Yousef El Beyrouti, Tarek Bekar – Sulejman Kendic, Yusuf Semovski, Belmin Karic.Avbytare: Amit Veliu, Besfort Xhafolli, Miriton Gashi, Mostafa Omar, Shkelqim Gashi.

Matchens lirare: Zakaria Awad.