IFK Malmös P96 är klart för semifinal i Malmömästerskapet efter att ha vunnit onsdagens kvartsfinal mot BK Flagg med klara 4-1 (3-1).

I semifinalen väntar Malmö FF.

Riad Maxhuni, assisterande tränare för IFK Malmös P96-1:

Den första halvleken var inte alls bra ur vårt vidkommande även om det blev något bättre på slutet där vi verkligen försökte att rulla boll. Däremot fungerade allt i andra halvlek med bra löpningar, passningar och framförallt att vi hittade rätt i positiionsspelet.

Ismail Islamoski höll tätt i målet och stod för flertalet fina räddningar under matchen. Han hade också ett alldeles utmärkt samarbete med den andre gula liraren för dagen, mittbacken Zakaria Awad.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-3-3): Ismail Islamoski (lk) – Miriton Gashi, Zakaria Awad, Ahmed Fakhro, Emir Rahman – Besfort Xhafolli, Amit Veliu, Bassam Ahmad – Yousef El Beyrouti, Yusuf Semovski, Belmin Karic. Avbytare: Agon Ajeti, Saber Azizi, Shkelqim Gashi, Tarek Bekar.

Matchens lirare: Ismail Islamoski & Zakaria Awad.