Division 3-klubben IFK Malmö, som senast åkte på hela 0-3 mot Eslövs BK, rör runt en hel del i truppen inför lördagens bortamatch där Malmö City FC står för motståndet.

Matchen, som har avspark klockan 13:00, spelas på Kirsebergs IP.

Truppen: Abdul Semwanga Nyende, Ali Al Kefagy – Ahmedin Sudic, Ali Burrniku, Arsim Arifi, Ayoub Ahmad, Blerim Arifi, Demokrat Maxhuni, Edis Djugumovic, Emmanuel Frimpong, Ghassan Talozi, Mirza Dizdarevic, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Patrik Lahall, Robinn Sander, Serdar Semovski, Walid Shams.

Aktuellt: Det är ett betydligt mer ordinarie IFK Malmö som kan ställa upp mot Malmö City FC. Jämfört med senast där "di gule" mötte Eslövs BK är Arsim Arifi, Ghassan Talozi och Robinn Sander tillbaka från avstängning och Mustafa Arezoo efter skada.

Däremot har IFK Malmö en ny avstängning på anfallaren Serkan Yalcin. Saknas gör även Lucas Horntvedt (knäskadad), Tobias Rosenlind (sjuk) och Daniel Sandberg (semester).

Stefan Christoffersson, tränare i IFK Malmö: Det är en match som är viktig för båda lagen. Vi har nästan lika många poäng och måste upp en nivå för att kunna få en trepoängare med oss. Under träningsveckan har vi också visat bra förmåga och det ser bra ut på pappret.

FOTNOT. Truppen har samling klockan 11:30 på Kirsebergs IP.