IFK Malmös U21 stod för en riktigt bra insats när man i den andra halvleken vände 0-1-underläge till 2-1-seger i söndagens match mot Eslövs BK i reservlagsserien division 1.

– Vi satte högre press genom att ändra till 4-3-3 och spelade en mycket bra fotboll i andra halvlek, sade Selman Yalcin, tränare i IFK Malmö, till ifkmalmo.com

– Spelarna tog sig verkligen i kragen, spelade med hjärtat och gav inte Eslöv något utrymme.

Nyförvärvet Flamour Sekiraca blev målskytt i sin första match efter att ha nickat in ett precist inlägg från matchens lirare, Ermal Kera, fram till 1-1 i den 69:e minuten. Bara fyra minuter senare var det dags igen då Ayoub Ahmad högg på en målvaktsretur efter skott av Manar Jamal Ali.

Startelvan (4-4-2): Ali Al Kefagy – Mattias Olsson (lk), Martin Sosa Hernandez, Mario Djordjevic, Ermal Kera – Ahmed Ziab, Emmanuel Frimpong, Walid Faour, Azeem Razwan – Ayoub Ahmad, Blend Faniq. Avbytare: Ahmed Al Mawally, Flamour Sekiraca, Manar Jamal Ali.

Matchens lirare: Ermal Kera.