IFK Malmös U21-lag förlorade söndagens match i reservlagsserien division 1 mot Kulladals FF med 0-3 (0-0).

Mer information, kommentarer och statistik, kommer senare.

STARTELVORNA

IFK Malmö (4-4-2): Ali Al Kefagy – Kevin Lay, Mario Djordjevic (lk), Manar Jamal Ali, Mirza Dizdarevic – Kemal Karaosmanovic, Serkan Yalcin, Emmanuel Frimpong, Patrik Lahall – Serdar Semovski, Blend Faniq. Avbytare: Ahmed Al Mawally, Bright Frimpong, Flamour Sekiraca, Mattias Olsson, Rami Amin.

Kulladals FF (4-4-2): Mikael Olsson – Mattias Stigson, Drilon Fana, Calle Stenberg, Jonas Holmberg – Dev Isaksson, Mohammed Ryahi, Christoffer Bengtsson (lk), Oliver Lönnberg – Mattias Andersson, André Håkansson. Avbytare: Hozan Faridooh, Markus Alstrin.

MATCHENS LIRARE

IFK Malmö: Ali Al Kefagy.

Kulladals FF: Mohammed Ryahi.