Inför IFK Malmö – Kvarnby IK

En del nya spelare testas när IFK Malmö på fredagen spelar en träningsmatch mot division 2-klubben Kvarnby IK.

Matchen, som har avspark klockan 19:00, spelas på Malmö Stadion plan 10.

Truppen: Daniel Sandberg – Andreas Åkerlund, Christopher Grimberg, Edis Djugumovic, Ghassan Talozi, Kevin Lay, Markus Silfverberg Folkesson, Mario Djordjevic, Mirza Dizdarevic, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Patrik Larsson, Robinn Sander, Timor Timmerhed, Walid Shams.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Jag tycker att det ska bli roligt att möta ett lag från en högre division för att se var vi står det här i läget och sedan utifrån det kunna gå vidare.

Vi har fått en väldigt positiv träningsstart med spelare som vi faktiskt vill ha kvar. Det har varit en positiv attityd och jargong i laget som vi hoppas ska hålla nu när vi har blivit av med några tjurskallar.