Inför IFK Malmö – Åkarps IF


Den blivande seriekonkurrenten i division 4 sydvästra, Åkarps IF, står för motståndet när IFK Malmö på onsdagen spelar sin åttonde träningsmatch för året.

Matchen, som har avspark klockan 19:30, spelas på Malmö Stadion plan 10.


Truppen: Ali Al Kefagy, Daniel Sandberg – Ahmedin Sudic, Andreas Omidfar Kiriazidis, Burak Kaya, Dilan Ismail, Georgios Vairaktaridis, Ghassan Talozi, Kevin Lay, Lucas Horntvedt, Markus Silfverberg Folkesson, Mario Djordjevic, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Tobias Rosenlind, Vedat Shala, Walid Shams.

Aktuellt: Andreas Åkerlund (privata skäl), Christopher Grimberg (i England), Patrik Larsson (avstängd) och Sebastian Ottosson (ljumskskadad) missar onsdagens träningsmatch mot Åkarps IF.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Vi har haft två väldigt bra matcher i rad. Det är klart att vi vill vara kvar på den inslagna vägen och se om killarna har moral att fortsätta med samma spel, inte bli för styvnackade och kan ta några vinster utan att slå sig för bröstet.