Trots mängder av klara målchanser fick IFK Malmös U-lag nöja sig med oavgjort, 3-3 (1-2) i tisdagens träningsmatch mot SK Hakoah.

SK Hakoah ledde tre gånger om, men "di gule" lyckades hela tiden komma tillbaka och kvittera.

Sebastian Ottosson (Kevin Lay), Burak Kaya och Dilan Ismail (straff) stod för de gula fullträffarna. Ottosson brände dessutom en straff kort efter 1-1-målet.

Neil Wilson, tränare för IFK Malmös U-lag:

Det var en okej insats utifrån förutsättningarna. Många spelade på ovana platser och då en del inte riktigt klarade av att hitta sina positioner var det också där som deras mål kom. Tyvärr vann vi inte andrabollarna och tappade en del på mittfältet.

Startelvan (4-4-2):
Ali Al Kefagy – Burak Kaya, Jesper Jönsson, Dilan Ismail (lk), Kevin Lay – Jwan Kogi, Quan Pham, Thaer Muhsen Sandouqa, Mahmoud Muhsen Sandouqa – Sebastian Ottosson, Arshad Farouq. Avbytare: Anwar Munshid Yasin, Milot Zeqiri, Nevrus Serifi, Sarmad Al-Quraishi.