Inför IFK Malmö – Åkarps IF

En tidig seriefinal väntar på fredagskvällen då IFK Malmö spelar hemma mot Åkarps IF som liksom ”di gule” kan stoltsera med full pott efter tre omgångar i division 4 sydvästra.   

Matchen, som har avspark klockan 18:30, spelas på Malmö Stadion.

Truppen: Ali Al Kefagy, Daniel Sandberg – Ahmedin Sudic, Andreas Omidfar Kiriazidis, Andreas Åkerlund, Christopher Grimberg, Dilan Ismail, Ghassan Talozi, Lucas Horntvedt, Mario Djordjevic, Markus Silfverberg Folkesson, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Patrik Larsson (lk), Vedat Shala, Walid Shams.

Aktuellt:

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Det ska bli riktigt spännande att möta ett lag till som har tre raka segrar. Vi är tillbaka i vår hemmaborg och det är självklart inspirerande. Åkarp har vi mött två gånger tidigare och förlorat trots att vi har varit det bättre laget, därför siktar vi på tredje gången gillt.