Tuffast tänkbara motstånd är det för IFK Malmö som jagar revansch för två raka förluster i division 4 sydvästra när man på lördagen ställs mot fullpoängaren Kulladals FF.

Matchen, som har avspark klockan 15:00, spelas på Malmö Stadion.

Truppen: André Carlsson, Nezir Mehmeti – Ahmedin Sudic (lk), Andreas Omidfar Kiriazidis, Andreas Åkerlund, Baris Hümmet, Christopher Grimberg, Ghassan Talozi, Lucas Horntvedt, Markus Silfverberg Folkesson, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Sebastian Ottosson, Tobias Rosenlind, Vedat Shala, Walid Shams.

Aktuellt: Den tongivande mittfältaren Ghassan Talozi, som var avstängd mot Eriksfälts FF, är en av spelarna som är tillbaka i 16-mannatruppen i helgens match.

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Vi var väldigt besvikna efter matchen mot Eriksfälts FF och killarna är nu införstådda med att det inte går att ställa ut skorna och tro att man ska vinna ändå.

Det har varit mycket snack och det utmynnade i den fina insatsen mot Hittarps IK där jag kände att poletten trillade ner. Jag hoppas att vi kan fortsätta i samma stil och håller vi oss till det spelet måste Kulladal vara riktigt bra för att slå oss. Ju fler vinster de tar desto närmare kommer de också en förlust.