Inför IFK Malmö – Bunkeflo FF

IFK Malmö har på lördagen chansen att säkra kontraktet i division 4 Sydvästra, men då krävs tre poäng hemma mot Bunkeflo FF.

Matchen, som har avspark klockan 15:00, spelas på Malmö Stadion.

Truppen: Ali Al Kefagy, Nezir Mehmeti – Ahmedin Sudic, Andreas Åkerlund, Armend Xhemajli, Ghassan Talozi (lk), Jörgen Svensson, Kevin Lay, Mario Djordjevic, Markus Folkesson, Mustafa Arezoo, Omar Aouida, Patrik Larsson, Robert Kjellin, Quan Pham, Walid Shams.

Aktuellt: En förändring sker i IFK Malmö där Patrik Larsson, som var avstängd mot ÖT Smygehuk FF, är tillbaka på bekostnad av Anuar Mahdi.  

Kenneth Folkesson, tränare i IFK Malmö: Jag är såklart nöjd med prestationen i tisdags och vi har en god stämning i truppen. Spelarna har insett allvaret i situationen och vi vet att vi är bra på hemmaplan, därför kommer Bunkeflo att få en tuff eftermiddag på lördag.