Hur går huvudtränaren i IFK Malmö, Mladen Blagojevics, tankar efter att ha tagit del av division 4 Sydvästras preliminära sammansättning 2012? Ifkmalmo.com har svaret. 

Som väntat en Malmö-Trelleborg-serie. Det är ju väldigt tidigt att säga någonting om det, men man kan absolut redan nu säga att det kommer bli oerhört jämnt. Många föreningar på uppåtgående som hoppas visa framfötterna.

Lagen som kommer från division 3 är Lilla Torg och FC Trelleborg där de sistnämnda lär göra en satsning mot att snabbt ta sig tillbaka.

I övrigt har vi lagen från division 5, Limhamns FF och Husie IF som ser intressanta ut med en hel drös spelare som spelat klart högre upp.

Gör Hyllie samma satsning som ifjol så är de med i den absoluta toppen utan tvekan och fortsätter Oxies utveckling så lär de vilja vara med och leka.

Sedan skall man aldrig underskatta lag såsom, BK Flagg, Bunkeflo FF och hårt kämpande Rydsgårds AIF även om de kanske inte är förstahandsfavoriter till att vinna serien.

Man ska dessutom aldrig glömma förra storlaget Balkan som får ihop starka lag med jämna mellanrum, är det dags för det 2012?

Det enda laget som känns som ett frågetecken och kan bli allt från fågel till fisk är uppflyttade BK Näset/Höllviken. de har ju lanserat sin sammanslagning och hur det kommer se ut är högst osäkert på spelarfronten men även på ledarfronten.

Så här avvaktar vi med kommentarer, de har alla möjligheter att skapa något unikt ute på Näset.

Så skall vi i IFK Malmö ha något med denna toppstrid att göra så är det hårt jobb och endast hårt jobb som gäller från start.