IFK Malmö testar vidare. På lördagen spelas veckans andra träningsmatch där division 5-klubben Uppåkra IF står för motståndet.

Matchen, som har avspark klockan 12.00, spelas på Staffansvallen.

Truppen: Ali Al Kefagy, Pontus Andersson – Andreas Åkerlund, Armend Xhemajli, Ashley Fransson Mutimutema, Christoffer Nilsson, Georgios Vairaktaridis, Haidar Sumarmad, Jesper Jönsson, Mario Djordjevic, Martin Rogemark, Michael Popoola, Omar Aouida, Patrik Larsson, Quan Pham, Roy Nickling, Tobias Rosenlind, Vedat Shala.

Aktuellt: "Di gules" jakt på en ny målvakt fortsätter. På lördagen är det den 23-årige Eslövs BK-spelaren Pontus Andersson som ska få chansen att visa upp sina kvaliteter. 

Mladen Blagojevic, tränare i IFK Malmö:
Ett nytt tillfälle att se spelare i aktion. Det är viktigt att vi gör det ordentligt så att vi tar ur rätt trupp inför 2012. Uppåkra kommer precis som Kyrkheddinge att slita till sista sekunden och göra det svårt för oss.

FOTNOT.
Truppen har samling klockan 10.00 på Malmö Stadion.