Uddamålsförlust för U-laget

IFK Malmös U-lag förlorade söndagens träningsmatch mot division 5-klubben Arlövs BI med uddamålet, 3-4 (1-3). 

Mladen Blagojevic, spelande tränare i IFK Malmö:

I dagens U-lagsmatch mot Arlövs BI, som siktar på toppstrid i division 5 och förra helgen slog Nikes U-lag med hela 6-0, blev det förlust för vår del med 3-4 efter att vi växt in i matchen och även styrt tillställningen de sista 20 minuterna.

Inledningen var inte den bästa. Vi flummade runt på våra positioner och fick lösa defensiva saker individuellt. Detta resulterade också i 1-0 till Arlöv på ett tidigt stadium och även om vi kvitterade genom Quan Pham på straff var Arlöv klart bättre i första halvlek.

2-1 kom på en fin kontring och 3-1 tyvärr via ett misstag av den annars för dagen duktige David Karlsson i mål. Sådant som händer.

Direkt i början av andra halvlek gjorde Arlöv 4-1. Dock kändes det på plan att vi började ta över lite grann och trots målet kändes det positivt. Vi skapade chanser och gjorde också 2-4 genom ett snyggt skott av Omar Rincon Buritica och 3-4, ett viljemål av Tom Stensson.

Närmare kom vi inte, men det var ändå starkt att rycka upp oss på det sättet och Arlöv blev alltmer frustrerat ju längre matchen led.

Dessvärre var det vi som tappade humöret på slutet. Riktigt onödigt vid ett tillfälle och detta renderade i ett rött kort, men de inblandade i situationen var väldigt ångerfulla direkt efteråt och ursäkten är accepterad.

Nu blickar vi framåt.

Startelvan (4-4-2): David Karlsson – Felipe Delvalles Baioni, Mladen Blagojevic, Lamin Toubah, Kevin Lay – Denis Durgutovic, Jwan Kogi, Daniel David, Mustafa Al-Imam – Quan Pham, Anuar Mahdi. Avbytare: Mohammed Kaddoura (Denis Durgutovic 35), Omar Rincon Buritica (Mustafa Al-Imam 46), Tom Stensson (Jwan Kogi 46), Ali Al Kefagy (Daniel David 60).

Matchdräkt:
Gula tröjor, vita byxor, vita strumpor. 

IFK Malmö gjorde avspark: Nej.