IFK Malmö inbjuder till "Kul i gult", fotbollsskola i dagarna tre under sportlovsveckan, den 23 till 25 februari.

Fotbollsträningen kommer att ledas av våra egna duktiga instruktörer, Mladen Blagojevic (A-lagstränare), Kristian David (assisterande A-lagstränare), Andreas Åkerlund (A-lagsspelare) och Stig Bergström (Dam- och F99-tränare).

Torsdag och fredag blir det ett träningspass, 12.00 till 14.00, medan vi kör två pass på lördag, 10.00 till 11.30 respektive 13.00 till 14.30. Samtliga dagar kommer det att serveras lunch efter avslutat träningspass. På lördagen blir det i pausen mellan träningarna.

Lördagens avslutning sker i vår klubblokal ungefär klockan 15.00 då det blir prisutdelning av en hemlig person, dryck och annat roligt.

Anmälan sker till din lärare eller genom mejl till info@ifkmalmo.com senast vecka 6.  

Välkommen!

Sten Thynell
Ordförande
IFK Malmö