IFK Malmös P98 inledde DM-gruppspelet på tänkbara sätt med utklassningsseger, 6-0 (3-0), mot Lunds BoIS.

Mario Dinoni, tränare för IFK Malmös P98:

Det var en skön öppning, inte bara resultatmässigt utan även vad gäller själva spelet. Vi ägde tillställningen totalt från första stund och gav egentligen Lunds BoIS någon chans att komma in i matchen. 

Där bak hade vi ett utmärkt försvarsspel med toppar i mittbackarna Syamand Axtjärn och Antonio Dinoni. På mittfältet imponerade tremålsskytten Adam Daoud tillsammans med Arash Feras, en jättekvick och hårt arbetande spelare född 2000.

Matchen spelades 2×30 minuter.

Startelvan (4-2-3-1): Omar El-Ali – Mohammed Ghaleb, Syamand Axtjärn, Antonio Dinoni, Kevin Hoxhaj – Emanuel Behi Åkesson, Wael Chemali (lk) – Abdiqani Abdi Sheikh, Mahmoud Abou Hechme, Adam Daoud – Javid Hosseini. Avbytare: Abdelaziz Obeh, Arash Feras, Marco Norrman, Mohammed Elsari. 

Matchens lirare: Adam Daoud.

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Grön tröja/gröna byxor/vita strumpor.