IFK Malmös U-lag förlorade söndagens träningsmatch mot division 5-klubben Sjöbo IF med 0-4 (0-2).

Mladen Blagojevic, spelande tränare i IFK Malmö:

Vi mötte ett riktigt bra Sjöbo som var klart starkare i dag och visade en bra inställning matchen igenom. Själva hängde vi inte med någonstans och hade inte ett enda skott på mål under hela matchen. Den enda gången vi stod upp ordentligt var den första kvarten i andra halvlek.

Det är bara att kriga vidare och utvecklas, mer kan man inte göra. Vi önskar Sjöbo lycka till i år och har de samma inställning i varje match så kommer det att räcka långt.

Startelvan (4-4-2): Ali Al Kefagy (lk) – Daniel David, Kevin Lay – Michael Popoola, Omar Rincon Buritica – Felipe Delvalles Baioni, Christoffer Nordgaard, Thaer Muhsen Sandouqa, Mohammed Kaddoura – Muhamadu Lamin Tamba, Mladen Blagojevic. Avbytare: Denis Durgutovic (Felipe Delvalles Baioni 46), Ehssan Shaba (Mohammed Kaddoura 46), Hayman Tarik Hassan (Muhamadu Lamin Tamba 46).

Matchdräkt:
Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Röd tröja/röda byxor/röda strumpor. 

IFK Malmö gjorde avspark: Ja.