Seg start fällde P98 – igen

En mardrömsstart var det som återigen fällde IFK Malmös P98 i P14 Skåne Västra.  0-3-underläge mot Kulladals FF redan i den elfte minuten gick inte att reparera för "di gule" som åkte på sin andra raka förlust, 1-3 (0-3).

Mario Dinoni, tränare för IFK Malmös P98:

Det var bedrövligt – ännu en gång. De gjorde tre snabba mål efter individuella misstag och en målvaktstabbe av Omar El-Ali som stod kvar på mållinjen istället för att röra sig.

Vi var annars bättre på varje position och skapade mängder av målchanser med både ribbskott och frilägen, men spelarna fullföljde inte. De jobbade inte ordentligt, endast en handfull spelare sprang och de övriga promenerade. 

Endast ett fåtal spelare kan få godkänt. Antonio Dinoni och Irash Feras Alyaz gjorde det bra, liksom nygamle Nooh Dib och nyförvärvet Ahmed El Jaouni. Även Mahmoud Abou Hechme och Kevin Hoxhaj var hyfsade.

Assist: 1-3 Javid Hosseini.

Startelvan (3-5-2): Omar El-Ali – Abdelaziz Obeh, Antonio Dinoni, Syamand Axtjärn – Adam Daoud, Wael Chemali (lk), Iras Feras Alyaz, Emanuel Behi Åkesson, Javid Hosseini – Mahmoud Abou Hechme, Nooh Dib. Avbytare: Ahmed El Jaouni, Kevin Hoxhaj, Marco Norrman, Mario Andersson Saavedra, Mohammed Elsari.

Matchdräkt: Gula tröjor/vita byxor/vita strumpor.
Målvaktens dräkt: Limegrön tröja/limegröna byxor/limegröna strumpor.

Matchens lirare: Iras Feras Alyaz.